Täsmällistä kiinteistöhuoltoa monipuolisella kalustolla Valkeakoskella ja lähialueilla

Yhteystietoihin

KotiMattilan laadukkaisiin palveluihin kuuluu kiinteistöhuolto ja ylläpito. Palvelemme Valkeakoskella ja lähialueilla. Palvelumme on aina täsmällistä ja asiakaslähtöistä. Toteutamme tilaamasi palvelut luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Meiltä saat kiinteistöhuoltoa joustavasti, maanantaista sunnuntaihin.

Kiinteistöhuollon palveluihimme kuuluu mm.:

rännien putsaus
lehtien puhaltaminen
hiekoitus
ruohon leikkaus
lumityöt
tekninen kiinteistönhoito.

Lisäksi palvelemme mielellämme alan yrityksiä esimerkiksi sairas- ja kesälomasijaisuuksissa sekä muiden äkillisten ja väliaikaisten sijaisuuksien järjestämisessä

Vastuuvakuutetusta työstämme saat kotitalousvähennyksen. Meillä on monen vuoden kokemus alalta, ja taustalta löytyy teknisen kiinteistönhoidon sekä automaatio teknikon koulutus. Sähkökunnossapidosta kokemusta löytyy 25 vuoden ajalta.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro, minkälaista kiinteistöhuoltoa tarvitset.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Tulemme mielellämme paikan päälle ilmaiselle kartoituskäynnille Valkeakoskella ja lähialueilla. Näin pääsemme paremmin perehtymään kiinteistöösi ja määrittämään tarvitsemasi palvelut sekä niiden sisällöt.

Meiltä voit tilata kätevästi yksittäisiä kiinteistöhuollon palveluja tai tarpeisiisi räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Tarjoamme asiantuntevaa kiinteistöhuoltoa kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaa kartoituskäynti Jarno Mattilalta numerosta
040 717 4798.

KotiMattila tarjoaa kiinteistöhuollon lisäksi myös kotipalvelua sekä puunkaatoa ja kantojyrsintää. Palvelualueeseemme kuuluu Valkeakoski ja lähialueet.

Toteutamme kiinteistöhuoltoa ammattilaisen varmalla otteella

Monipuolinen kalusto

Käytössämme on lehtipuhallin, ruohonleikkuri, raivaussaha, pensasleikkuri, traktori ja perälevy, linko, vinssi, sekä avolavallinen kevyt kuorma-auto.

Helppous

Yhteistyö kanssamme on saumatonta ja helppoa. Tavoitat meidät aina silloin, kun palvelua tarvitset. Kommunikoimme selkeästi ja pidämme sinut ajan tasalla töidemme etenemisestä.

Huolellisuus

Niin pienet kuin suuremmatkin kiinteistöhuollon palvelut toteutamme huolellisesti, rautaista ammattitaitoamme käyttäen. Olipa kyse sitten hiekoituksesta ja lumitöistä, voit olla varma, että ne tulevat hoidetuiksi laadukkaalla työnjäljellä.

Hinnasto

Hinta:

alkaen 40 €/h + ALV. 24 %

Tuntihinta muuttuu käytettävän kaluston mukaan.

Pyydä tarjous Jarno Mattilalta numerosta 040 717 4798.