Anna asiantuntijan hoitaa puunkaato ja kantojyrsintä Valkeakoskella ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Puunkaato ja kantojyrsintä hoituvat onnistuneesti, kun tekijänä on KotiMattila. Taustalla on metsäalan perustutkinto, ja kolme vuotta yrittäjänä pihapuiden kaatoa tehneenä tarjoamme palvelua Valkeakoskella sekä lähialueilla. Vastuuvakuutetusta työstämme saat myös kotitalousvähennyksen.

Meiltä voit tilata myös kotipalvelua sekä kiinteistöhuoltoa ja ylläpitoa. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä ja taloyhtiöitä maanantaista sunnuntaihin.Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille!

Puunkaato osaavasti kaikissa kohteissa

Teemme eri kokoisten puiden kaatoa osaavasti kohteessa kuin kohteessa. Puunkaadon hinta on alkaen 45 €/puu sisältäen ALV. Hintaan vaikuttaa, onko puun lähellä rakennuksia, sähkölinjoja tai muita kaatoon vaikuttavia esteitä.

Suunnittelemme puunkaadon aina tarkasti. Kaadamme puun tarvittaessa kiipeilykaatona, mikäli puu ei mahdu kaatumaan kokonaisena.

Palveluihimme kuuluu myös:

rungon pilkkominen
oksien kasaaminen
polttopuiden teko
metsänhoito.

Tuntityön hinta on 40 €/h + ALV. 24 %

Soita ja kysy lisätietoja

KotiMattila tekee puunkaadon turvallisesti

Nopeaa palvelua

Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla. Lähdemme töihin ripeästi ja toteutamme haasteellisetkin puunkaadot käden käänteessä.

Kokonaisvaltaista palvelua

Hoidamme niin puunkaadot kuin kantojyrsinnätkin siististi alusta loppuun asti. Korjaamme työstä aiheutuvat roskat ja siistimme työmaa-alueen tarkasti.

Noudatamme turvallisuusmääräyksiä

Kaikki puunkaadot teemme aina turvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen. Kun siis tilaat puunkaadon meiltä, voit olla varma, että puu kuin puukin kaatuu turvallisesti ja varmasti.

Kätevää kantojen jyrsintää

Kun puu on kaadettu, kannattaa kantojyrsintä hoitaa saman tien. Perheyrityksemme KotiMattila tekee kantojyrsinnän kätevästi, ahtaisiinkin paikkoihin mahtuvaa kantojyrsintämme käyttäen. Hoidamme kantojen jyrsinnän siististi niin, ettei esimerkiksi nurmikkoon jää mitään ikäviä jälkiä.

Kantojyrsinnän hintaan vaikuttavat mm. kannon halkaisija, kantojen määrä sekä sijainti.

Kannonjyrsintä 2,00 €/halkaisijan cm + ALV. 24 %
Jyrsintäjätteiden poisvienti laskutetaan erikseen.
Pyydä tarjous Jarno Mattilalta soittamalla numeroon 040 717 4798.