Toiveidesi mukaan räätälöityä kotipalvelua Valkeakoskella ja lähialueilla

Yhteystietoihin

Valkeakoskelainen perheyritys KotiMattila tarjoaa kotipalvelua kaikenikäisille Valkeakoskella ja lähialueilla (Pälkäne, Lempäälä, Akaa, Kangasala ja Tampere) toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

 

Meillä on koti- ja siivouspalveluiden toteuttamisesta jo yli 20 vuoden kokemus, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Koulutustaustana on kodinhoitaja sekä lähihoitaja. Työkokemusta on kertynyt perhepäivähoitajana, laitoshuoltajana, vanhainkodinhoitajana sekä tällä hetkellä siivous ja kotipalvelu palvelun tuottajana.

Palveluihimme kuuluu myös kiinteistöhuolto ja ylläpito sekä puunkaato ja kantojyrsintä.

Mikäli haluat jutella lisää palveluidemme sisällöstä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme maanantaista sunnuntaihin, sopimuksen mukaan.

Minkälaista kotipalvelua sinä tai läheisesi tarvitsee?

Meiltä saat kokonaisvaltaista kotipalvelua. Kerro meille, minkälaista kotipalvelua sinä tai läheisesi tarvitsee, niin räätälöimme palvelut toiveidesi mukaan.

 

Tarjoamme yksilöllistä kotipalvelua lapsiperheille. Autamme arjen tavanomaisissa askareissa, kuten lastenhoidossa, ruoanlaitossa, leivonnassa, ja kaupassa käynnissä.

 

Avustamme asiakkaitamme kauppa- ja apteekkikäynneillä sekä olemme mukana ulkoilussa. Teemme kodin siivoukset tehokkaasti, laadukkaita siivousvälineitä ja puhdistusaineita käyttäen.

 

Ikäihmisille sekä veteraaneille tarjoamamme kotipalvelu ja siivous ovat arvonlisäverotonta ja vastuuvakuutettua työtä. Palvelumme ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.

Yhteystietoihin
KotiMattila_siivouspalvelu

KotiMattila on kotipalvelun kokenut ammattilainen. Palvelemme joustavasti Valkeakoskella ja lähialueilla. 

Hinnasto

Siivoukset ja kotipalvelu: sopimuskäynnit

  • Arkisin 37 €/h + ALV. 24 %
  • Lauantaisin 46 €/h + ALV. 24 %
  • Sunnuntaisin 54 €/h + ALV. 24 %

Kertasiivous

  • Arkisin 42 €/h + ALV. 24 %
  • Lauantaisin 48 €/h + ALV. 24 %
  • Sunnuntaisin 56 €/h + ALV. 24 %

Myös toimisto-, yritys-, rappu-, remontti-, muutto-, loppu- ja raivaussiivoukset sopimuksen mukaan.

 

Palveluistamme voit kysyä lisää Raija Mattilalta numerosta 040 066 5872.